IZRADA NACRTA


Kvalitetna · Precizna · Brza

Izrada planova armature i oplate

•AUTO CAD  •ARMA CAD (F)
•SOFI CAD  •ARM CAD

Nekoliko riječi o nama...


PROGRAM-PLAN d.o.o. jedini je zastupnik finskog sistema ostakljivanja NIKA ® u jugoistočnoj Europi.

Povjerenje u ovaj jedinstveni proizvod ulijeva nam sigurnost da će njegova kvaliteta biti prepoznata i u našoj zemlji te u zemljama regije - jer vrstan proizvod uvijek pronađe svog kupca.

Naša želja i misija je informirati potrošače o postojanju ovakvog sistema okova koji omogućuje ostakljivanje bez okvira i vertikalnih elemenata. Osim što je u estetskom smislu ovakav sistem bez premca, on pruža trajno i kvalitetno mehaničko rješenje za zatvaranje i pregrađivanje prostora. To je, u pravom smislu te riječi, jedini sistem potpunog ostakljivanja prostora na ovom tržištu.

Cilj nam je proširiti mrežu distributera po čitavoj regiji, tako da Vas - ako ste zainteresirani - pozivamo da postanete distributer sistema ostakljivanja NIKA ®. Dovoljno je da nam se javite putem naših kontakt stranica.

Za pravilnu narudžbu i ugradnju sistema NIKA ® potrebno je proći kraći tečaj kod naših tehničkih stručnjaka, te se paralelno educirati o najboljim načinima izvedbe i ugradnje.

Ovaj sistem je "genijalno" jednostavan - tako da će cijela "obuka" trajati svega par dana. Nakon toga postajete naš ovlašteni distributer, a time si otvarate vrata za izvršavanje cijele lepeze poslova vezanih uz ostakljivanja i pregrađivanja prostora na kojima Vaša konkurencija u startu gubi tržišnu utrku.


Moderniziramo se i proširujemo svoje kapacitete!


Temeljem želje za jačanjem konkurentnosti i proizvodnih kapaciteta tvrtke, Program-Plan je aplicirao za adekvatna sredstva iz EU fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014-2020 u sklopu natječaja E Impuls.

Ovdje možete preuzeti taj PDF dokumentdokument s ciljevima i detaljima projekta.

Izrada planova armature i oplate


Osim ovog zastupstva, tvrtka se bavi pripremom i izradom tehničkih nacrta oplate i armature, te izradom i ugradnjom
PVC i aluminijske vanjske stolarije
.

Dugogodišnje iskustvo i brojne reference u izradi planova armature i oplata garancija je kvalitetne izvedbe projekata svih vrsta i veličina - bez obzira na obim i kompleksnost.

Radimo u brojnim specijaliziranim programima za armaturu (Sofistic, ArmCAD, Visio, ARMACAD) na osnovi svih vrsta podloga (AutoCAD, Nemetschek, .pdf...).

Iskustvo i znanje stekli smo na brojnim uspješno izvedenim domaćim i stranim projektima, ovdje izdvajamo:

Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu iznimnu kvalitetu i poslovnost!